8 Kasım 2012 Perşembe

Son Söz

   Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne büyük umutlarla başladı. Taraftarın beklentisi çok yüksek. Beklentinin yüksek olmasının bir nedeni Fatih Terim. Ama en büyük neden Galatasaray'lı yöneticilerin beklentilerinin çok yüksek olması. Özellikle de genç yöneticiler taraftara haddinden fazla umut aşıladılar.
  
 Dün akşamki Cluj maçı Galatasaray için ya tamam ya da devam noktasındaydı. Kalite farkını kuru zeminde ortaya koyan Galatasaray, önemli olan üç puanı güzel bir oyunla elde etti. nTürkiye Ligi'nin gol kralı Burak adeta şov yaparak Cluj'u tek başına yıktı. Bunu yazarak belki de Hamit'e haksızlık yaptım. Çünkü Galatasaray'a geldiğinden beri en iyi ve en olumlu futbolunu dün sahaya yansıttı.

   Maç sonunda Fatih Terim'in ''Manchester United'ın yedek takımı olmaz'' betimlemesini çok yerinde buluyorum. Bu açıklama ile Manchester United'ı büyütmüş olmadı, takımdaki futbolcuların ''nasıl olsa yedeklere karşı oynayacağız, rahat maç olur'' gibisinden oluşabilecek algılarını engelledi. Neticede Galatasaray ve Fatih Terim son sözlerini daha söylemedi. Son maçın son düdüğüne kadar Avrupa'da olma ya da olmama durumu sürecek ve bu durum Fatih Terim'in öğrencilerinin elinde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder