19 Ocak 2011 Çarşamba

Universiade'da 153 Kişiyiz



Erzurum’da 27 Ocak- 6 Şubat tarihleri arasında yapılacak 25. UNIVERSIADE’da Türkiye 153 sporcuyla mücadele verecek. Ay-yıldızlı milli takımlarımızı 74’ü bayan, 79’u erkek sporcularımız temsil edecek.

Erzurum’da 27 Ocak- 6 Şubat tarihlerinde yapılacak olan 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunlarına kısa bir süre kala, Türkiye’yi temsil edecek olan milli takım kadroları da belli oldu.


Alp Disiplini, Kayaklı Koşu, Kayakla Atlama, Kuzey Kombine, Biathlon, Serbest Stil Kayak, Snowboard, Kısa Mesafe Sürat Pateni, Buz Hokeyi, Artistik Paten ve Curling dallarında müsabakaların yapılacağı Kış Oyunları’na Türkiye tüm branşlarda 74’ü bayan 79 erkek olmak üzere toplam 153 sporcu ile temsil edilecek. Milli takım kadrolarının oyuncuların performanslarına göre değişebileceğini belirtildi.


Alp Disiplini Konaklı’da, Kayaklı Koşu Kandilli’de, Kayakla Atlama Kiremitlik Tepe’de, Kuzey Kombine Kandilli’de Biathlon Kandilli’de , Serbest Stil Kayak ve Snowboard Palandöken’de, Kısa Mesafe Sürat Pateni Palandöken’deki buz salonlarında , Buz Hokeyi Cemal Gürsel yanındaki buz salonlarında, Artistik Paten Yenişehir’deki buz salonunda, Curling ise Türkiye’nin ilk curling salonunda yapılacak.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder