20 Mart 2011 Pazar

Beşiktaş Küme Düştü

Başlık ne kadar sansasyonel değil mi? Beşiktaş, Aroma Erkekler Birinci Ligi'nden düştü. Hem de son maçta evinde Milli Piyango'ya yenilerek.

Kümede kalması için bir puan yetiyordu Beşiktaş'a. Maç çok büyük bir mücadeleye sahne oldu. Bütün setler başa baş geçti. İlk set, 25-22'lik skorla Siyah-Beyazlıların oldu. İkinci set büyük bir mücadeleye sahne oldu ve 34-32 skorla Milli Piyango lehine sonuçlandı. Üçüncü seti de 25-23'lik skorla Milli Piyango aldı. Son sette ise Beşiktaş adına tam bir trajedi yaşandı. Beşiktaş 21-13 önde olmasına rağmen devamını getiremedi ve seti 26-24 Milli Piyango kazandı.

Müsabakanın sonunda da istenmeyen olaylar yaşandı. Maçı kaybetmenin vermiş olduğu acıyla Beşiktaş taraftarları, Milli Piyango'lu oyunculara saldırdılar. Tekemeler, yumruklar... Yakışmadı Beşiktaş'a. Yakışmadı Beşiktaş taraftarına.

Türk sporunun en yaşlı çınarı gelecek sezon ikinci ligde mücadele edecek. Bu noktaya gelene kadar yönetim neden önlem almadı? Çok merak ediyorum doğrusu. Kulüpten, Yıldırım Demirören'in Kasım 2010 itibarı ile 93 Milyon TL alacağı var. Çınarın dibine kezzap dökülüyor! Beşiktaş ölüyor!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder